Om

Hejsa

Jeg hedder Sveinur, som du næsten har gættet dig til 🙂

Hm, hvad skal jeg skrive om mig selv..!?

Jeg er normalt ikke typen som plaprer løs om mig selv og står og snakker løs i kaffestuen med alle og enhver som måtte passere forbi. Umiddelbart troede jeg altid det var fordi at jeg var genert og at jeg nok skulle lære at slappe af og føle mig bedre tilpas sammen med andre mennesker. Det skulle vise sig at være mere besværligt end som sådan.

Lang historie kort, jeg er snart 40 og jeg er træt af at være den der kigger ned og helst bevæger mig udenom folk når jeg passerer dem på vejen. Jeg er træt af at være den som aldrig ringer tilbage til sine venner, fordi at jeg ikke føler mig fortjent til dem, eller ikke vil forstyrre. Enough is enough, som man siger.

Min mission er ret simpel.

Jeg vil gerne være et bedre menneske, for min egen skyld, for min families skyld og for menneskerne rundt om mig.

Hvordan vil jeg gøre det?

Well.. umiddelbart ved jeg det ikke.. men jeg har nogen ideer.

Jeg deltog for et par år siden i et kursus der hedder “Trusted Advisor” der tager udgangspunkt i to bøger. “7 habits of highly effective people” (Steven Covey) og “Trusted Advisor” (David H. Maister, Robert Galford, Charles Green). Kurset var et rigtigt godt udgangspunkt, selvom det ikke kom så meget i bund med personlig udvikling.

Det jeg lige nu opsøger er bøger (E-bøger, Audio bøger etc.) som omhandler ændringer af vaner, udvikle sig personlig og at bevæge sig ud af nuet og ind i fremtiden uden de laster man måtte have hængende. Min kilde til læsestof pt. er Amazon, hvor der findes tonsvis af information.

Det kommer selvfølgelig til at tage tid, så “stay tuned” for jeg kommer til at skrive langt mere om det. Hvad jeg kommer til at skrive og i hvilket format, ved jeg ikke endnu, så det kan godt være at det kommer til at være lidt ustruktureret, i hvert fald i starten, men sådan er jeg 🙂