Hej min ven

Hej min ven, hvordan går det?

Et simpelt Aenean spørgsmål fra én der er din ven. Hvorfor skulle man tro noget andet når man får det spørgsmål stillet!

Desværre er det nu sådan at ens sind kan  være ens bedste og værste fjende på samme tid.

Jeg har så wholesale NFL jerseys mange cheap NFL jerseys gange fanget mig selv i at tænke. Er vi venner? Som i ven ven, eller Facebook ven(ish) ven? Eller bare kollega ven? Eller “jeg har Primario lige brug for din Vestel hjælp” ven?

Og helt ærligt så ender det altid med at jeg har den der følelse af at jeg føler mig som et <a href="http://dunnemergency additional reading.org/home-page/”>home røvhul for at tænke skal sådan nogen tanker. USDA Hvorfor ikke wholesale nfl jerseys bare tage det som det er og acceptere, at der er en der synes at han er min ven.

Så for at ændre måden jeg tænker og handler wholesale jerseys vil jeg sætte nogen nye wholesale NBA jerseys regler op for hvordan jeg opfører mig.

Jeg vil for eftertiden huske på, at hver gang jeg bliver tiltalt som ven eller selv synes at jeg gerne vil være nogens ven, så vil jeg acceptere at det er tilladt, give mig selv lov tim at være venner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *